EEN COMPLEET INBRAAKBEVEILIGINGS PAKKET

Iedere ondernemer die aangesloten is bij Nicovij, kan gecertificeerd Lockmasters worden. Het betreft een totaalpakket van producten en diensten op het gebied van inbraakbeveiliging.

Lockmasters

Het concept Lockmasters gaat uit van een uniforme marktbenadering die de mogelijkheid biedt om Lockmasters als een zelfstandig bedrijfsonderdeel te positioneren. Ondernemers die aan vastgestelde kwalificaties voldoen en volgens duidelijke kwaliteitsnormen werken kunnen het Lockmasters concept voeren. Het concept omvat advies, levering, installatie, onderhoud en service van beveiligingsproducten. Het Lockmasters concept komt in de winkel tot uiting middels een presentatie waarin producten, informatie en beleving in de juiste verhouding gecombineerd worden. Om Lockmasters ook op lokale beurzen en evenementen onder de aandacht te kunnen brengen, zijn promotiematerialen beschikbaar, die leden kosteloos kunnen gebruiken.

Lockmasters-commissie

Lockmasters kunnen hun stem laten horen tijdens vergaderingen of als lid van de Lockmasters-commissie. Bram Otte is één van die leden: “Wij komen vier tot zes keer per jaar samen om ideeën uit te wisselen, de marketingmogelijkheden te bespreken en het Lockmasters-assortiment te beoordelen. Ook per e-mail houden we contact met elkaar en doen we suggesties aan Nicovij. We werken samen om een optimaal aanbod te realiseren voor onze klanten. Het is mooi om elkaar op deze manier te versterken.”

DE VOORDELEN VAN LOCKMASTERS

  • Een totaalpakket van producten en diensten op het gebied van inbraakbeveiliging.
  • Een uniforme marktbenadering die de mogelijkheid biedt om Lockmasters als een zelfstandig bedrijfsonderdeel te positioneren.
  • Ondernemers werken onder vastgestelde kwalificaties en volgens duidelijke kwaliteitsnormen.
  • Het concept omvat advies, levering, installatie, onderhoud en service van beveiligingsproducten.

ONLINE KANALEN

Lockmasters

Lees meer

Volg ons op facebook

Facebook